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soup stoock[★★★★★]

by. 食育料理家 かわなべあやこ先生

鶏がらスープのレシピです

材料 分量:5person 調理時間:3hour

Water 水
4ℓ
A-chicken bones
一羽
A-chicken wings
8本
A-white leek
2本
A-onion 玉ねぎ
1個
A-carrot にんじん
1本
A-garlic ニンニク
1カケ
A-ginger 生姜
1カケ
A-kelp 昆布
5㎝
B-dried bonto
20g

作り方

1

Add 2 liters of water (not included in the recipe) to a pot and bring to a boil.

2

Put 4 liters of water, in a deep pot Place the chicken bones in boiling water.and A and place over medium heat.

3

When the color of the chicken bones changes, remove them and rinse them in cold water to remove any dirt.

4

Once boiling, skim off the scum, reduce heat to low and boil for 3 hours.

5

分量外のお湯を鍋に2ℓ沸かします。

6

お湯が沸騰したら加えて、表面がのが変われば冷水に取り出し汚れを洗い流します

7

深い鍋に水4ℓとA 鶏ガラ、手羽元、白ねぎの青い部分、玉ねぎ、にんじん、ニンニク、生姜、昆布を入れて中火にかける。

8

沸いたら灰汁をすくい、弱火にしてコトコト合計3時間煮る。

★ 調理のコツ・ポイント

約3〜4時間コトコト煮込んで下さい

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