Gyoza from Hamamatsu
by. 食育料理家 かわなべあやこ先生
浜松餃子を再現したレシピです
材料 分量:40 調理時間:60min
作り方
1
Coarsely chop the cabbage and onion
Put them into a bowl and sprinkle salt on it.
2
After 10 minutes, squeeze tightly with your hands.
3
Add soy sauce, garlic, ginger, and sesame oil to the bowl containing step 2 mix well.
4
Wet the outside of the dumpling wrapper with water, place the dumpling filling (3) on center of wrap and seal.
5
Place 4 in a frying pan with oil and heat until browned.
6
Sprinkle 30ml of water over the dumplings, immediately cover and steam for 2 minutes.
7
Remove the lid, allow the water to evaporate, and the fried dumplings are done.
8
Serve with dumpling sauce( Mix the Soy sauce, Vineger and Hot sesame oil.)
9
キャベツと玉ねぎは荒いみじん切りしボウルに入れ塩を振りかける。
10
しんなりしたら両手でぎゅっと水分をしっかりと絞る
11
ボウルに醤油ニンニク生姜ごま油を加えて混ぜる
12
餃子の皮の周りに水をつけアンを包みバットに薄力粉を振った上に並べる
13
フライパンに米油を入れて餃子を入れ片面に焼き色がつけば水をふり入れふたをして2分蒸し焼きにする
14
2分弱の時蓋を開けて水気を飛ばせば出来上がり盛り付けます
★ 調理のコツ・ポイント
使用器具 小さめのフライパンと蓋 菜箸 フライ返し トング 包丁まな板 ボウル大中小各 バット スプーン
このレシピへの感想
レシピ制作者 |
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食育料理家 かわなべあやこ
クスパアワード2019 レシピ部門賞
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食育を学びながら本当に美味しい料理を作れるようになる教室☆ 教えた方はのべ10000人を超えました 食育インストラクター3級4級取得可能🌟 健康的な生徒さんとご家族を増やしたいです♡ 幼少期は病弱で料理が出来ないまま2000年27歳で結婚、 料理全般をストイック正統派で猛勉強を10年間続け 37歳で娘を出産♡離乳食から生徒さんの健康指導、親身に応じます 正統派お料理教室です プロフィール詳細をみる |
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