Macrobiotic Cooking Lessons in Saitama, Japan
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Japanese culinary art in Macrobiotic way is introduced in Singapore !
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■開催場所 | Blk 354, Clementi Ave 2, #02-169, S(120354). , Singapore |
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■レッスンメニュー | Chirashizushi / Sushi Rice with Vegetables
Isonori no Osuimono / Clear Soup with Nori Sea Vegetable and Sakura Flower Renkon Tohu Baru / Bean Curd and Lotus Root Balls Aona no Shiokoji zuke / Green Vegetables marinated in Koji Sakuramochi/ Sweet Red Bean Cake wrapped with Sakura Leaf Twig Tea |
■レッスン内容 | マクロビオティック |
■レッスンの流れ | Demonstration followed by late lunch |
■受講料 | Singapore $120 |
■定員 | 16名 |
■持ち物 | エプロン、ふきん2枚 |
■備考 | For more details, go to Organic Living's web site.
http://www.meetup.com/Organic-Living/events/222614011/ |
■支払方法 |
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シンガポールに21年住み、日本語教師を経て 外国人を対象に日本料理教室を開催。後に日本料理レストランを営む。
日本に帰国後 マクロビオティックを基礎から学びなおし 自宅でマクロビオティック料理教室を開催。
現在は大人と子供を対象にしたマクロビオビーガン料理のクラス、外国人を対象にしたビーガン日本料理のクラスを開講。
海外でもマクロビオティック、ビーガン料理講師として活躍。