Macrobiotic Cooking Lessons in Saitama, Japan
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You can experience basic way of preparation of brown rice, soup stock, seasonal vegetables.
Introducing Swedish Cinammon Rolls using Japanese bread flour and natural yeast. No dairies used.
卵やバターは使わない、体に優しいココアクッキーを作ります。道具や材料などの実物を目にしながら、実際の動作を伴いながらのレッスンですので、英語がわからない方でも 困ることなく楽しく参加できるレッスンです
You can experience basic way of preparation of brown rice, soup stock, seasonal vegetables.
卵やバターは使わない、体に優しいココアクッキーを作ります。道具や材料などの実物を目にしながら、実際の動作を伴いながらのレッスンですので、英語がわからない方でも 困ることなく楽しく参加できるレッスンです
Let's make a silky texture cake using rice flour. No wheat flour used and gluten free.
Let's make a silky texture cake using rice flour. No wheat flour used and gluten free.
Introducing Swedish Cinammon Rolls using Japanese bread flour and natural yeast. No dairies used.
Introducing Swedish Cinammon Rolls using Japanese bread flour and natural yeast. No dairies used.
シンガポールに21年住み、日本語教師を経て 外国人を対象に日本料理教室を開催。後に日本料理レストランを営む。
日本に帰国後 マクロビオティックを基礎から学びなおし 自宅でマクロビオティック料理教室を開催。
現在は大人と子供を対象にしたマクロビオビーガン料理のクラス、外国人を対象にしたビーガン日本料理のクラスを開講。
海外でもマクロビオティック、ビーガン料理講師として活躍。