もっちり・しっとり、味わい深い天然酵母米粉パンと小麦粉パン教室
Making sushi lesson◇茶巾寿司とカラフル押し寿司
料理と英語が大好きなおばあちゃんです。
おもてなしにもピッタリな寿司2種(押し寿司、茶巾寿司)。
ジャパニーズアクセントで英語を勉強中ですが、英語で楽しみながら一緒にお寿司を作ってみませんか。
Washoku is famous as healthy food because it forms a low-calorie, nutritious, and well-balanced diet.
I will teach you how to make Japanese homemade food in Nagoya.
We will make 2 kinds of Sushi, Chakin sushi (sushi wrapped in thin omelet) and Pressed sushi.
We will also make dashi stock from bonito flakes and kelp, so you can experience the "Umami".
旬のいちごを使って甘酸っぱいいちごババロアを作ります。市販のプリンカップ4個です。
生のいちごが手に入らない場合は 冷凍いちごを使います。
旬のいちごを使って甘酸っぱいいちごババロアを作ります。市販のプリンカップ4個です。
生のいちごが手に入らない場合は 冷凍いちごを使います。