天然酵母米粉パンと小麦粉パン教室 manpyo
Making sushi lesson◇茶巾寿司とカラフル押し寿司
このレッスンをフォローする
レッスンをフォローすると新しく開催されるレッスンが通知されます
- 初心者歓迎
- 男性OK
料理と英語が大好きなおばあちゃんです。
おもてなしにもピッタリな寿司2種(押し寿司、茶巾寿司)。
ジャパニーズアクセントで英語を勉強中ですが、英語で楽しみながら一緒にお寿司を作ってみませんか。
Washoku is famous as healthy food because it forms a low-calorie, nutritious, and well-balanced diet.
I will teach you how to make Japanese homemade food in Nagoya.
We will make 2 kinds of Sushi, Chakin sushi (sushi wrapped in thin omelet) and Pressed sushi.
We will also make dashi stock from bonito flakes and kelp, so you can experience the "Umami".
おもてなしにもピッタリな寿司2種(押し寿司、茶巾寿司)。
ジャパニーズアクセントで英語を勉強中ですが、英語で楽しみながら一緒にお寿司を作ってみませんか。
Washoku is famous as healthy food because it forms a low-calorie, nutritious, and well-balanced diet.
I will teach you how to make Japanese homemade food in Nagoya.
We will make 2 kinds of Sushi, Chakin sushi (sushi wrapped in thin omelet) and Pressed sushi.
We will also make dashi stock from bonito flakes and kelp, so you can experience the "Umami".
■ 開催日時
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンがない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください
※「予約開始日」が記載されているレッスンは、予約開始日以降に予約できるようになります
- ■ 開催場所
- 愛知県 名古屋市昭和区 広見町 6丁目69-4 SJ Sakurayama1階
- ■ レッスンメニュー
- ・Chakin sushi(sushi wrapped in thin omelet) ・Pressed sushi ・Basic dashi stock ・Japanese style clear soup
- ■ レッスン内容
- 和食・日本料理
- ■ 受講料
- 4,500円(税込)
- ■ 定員
- 4名
- ■ 持ち物
- There is nothing special to prepare. Please come with casual clothes.
- ■ 支払方法
-
クスパ決済教室指定のお支払い(paypal or bank transfer)
- ■ 教室指定お支払い時のキャンセルポリシー
- ・No cancellation fees until 5 days before the class.
・Lesson fees will be need to be paid when cancelling from 4 days before the class.
■ 全開催日時
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンがない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください
先生情報 |
|
大竹 淳子 |
|
もっちり・しっとりした味わい深い天然酵母米粉パンや小麦粉パン。発酵の不思議 面白さや楽しさを味わって頂きたいです。 製菓衛生師、野菜ソムリエ、食育アドバイザー、食生活アドバイザー、調理師の資格を持つ。 永年にわたり自然食品の店を営んでいるので、できる限り安心・安全な材料を使っています。 プロフィール詳細をみる |