知識ゼロでも一発成功♪無添加グルテンフリー、素材にこだわり、維新のスキルと健康知識が身に付きます。
京都市の教室での対面レッスンとなります。
無添加、グルテンフリーの米粉パン教室です。
簡単、美味しい米粉パン、そして毎日続けられるような米粉パン作りをご案内♪
発酵時間と焼き時間はゆったり出来ますので、0歳児〜のお子様とご一緒にパン作り大歓迎です。
お好みの米粉パンを選んでいただき、1レシピ1レッスンの受講となります。
*終了時間はメニューの種類と数により異なりますので、ご予約確定時にお伝えいたします。
*料金
5000円/1レッスン
別日可。また、希望受講日ありましたらご相談ください。
It will be a face-to-face lesson in a classroom in Kyoto City.
Non-additive, gluten-free rice flour bread class.
Guide to making easy, delicious rice flour bread, and rice flour bread that you can continue every day ♪
Fermentation time and baking time can be relaxed, so you are welcome to make bread with children from 0 years old.
Choose your favorite rice flour bread and take one recipe and one lesson.
* The end time will differ depending on the type and number of menus, so we will inform you when your reservation is confirmed.
*price
5000 yen/1 lesson
Another day is possible. Also, please let us know if you have a preferred course date.
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンのない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください
※「予約開始日」が記載されているレッスンは、予約開始日以降に予約できるようになります
■開催場所 | 京都府 京都市左京区 岩倉大鷺町 |
---|---|
■レッスンメニュー | メニューは先着順で承ります。
メニューについては、お問合せください。 The bread class menu is available on a first-come, first-served basis. Please inquire about the menu. |
■レッスン内容 | パン |
■レッスンの流れ | お問い合わせ(教室LINE @708guatl まで)→ご予約→ご入金
完全個人作業で捏ね〜焼きあげまで。 Inquiry (to classroom LINE @ 708guatl) → Reservation → Payment Completely personal work from kneading to baking. |
■受講料 | 5,000円(税込) |
■定員 | 2名 |
■持ち物 | エプロン、ハンドタオル、お持ち帰り用袋、筆記用具
Apron, hand towel, take-out bag, writing utensils |
■備考 | 発酵時間と焼き時間はゆったり出来ますので、0歳児〜のお子様とご一緒にパン作り大歓迎です。
Fermentation time and baking time can be relaxed, so you are welcome to make bread together with children from 0 years old. |
■クスパ決済のキャンセルポリシー |
|
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンのない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください