もっちり・しっとり、味わい深い天然酵母米粉パンと小麦粉パン教室
料理と英語が大好きなおばあちゃんです。
おもてなしにもピッタリな寿司2種(押し寿司、茶巾寿司)。
ジャパニーズアクセントで英語を勉強中ですが、英語で楽しみながら一緒にお寿司を作ってみませんか。
Washoku is famous as healthy food because it forms a low-calorie, nutritious, and well-balanced diet.
I will teach you how to make Japanese homemade food in Nagoya.
We will make 2 kinds of Sushi, Chakin sushi (sushi wrapped in thin omelet) and Pressed sushi.
We will also make dashi stock from bonito flakes and kelp, so you can experience the "Umami".
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンのない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください
※「予約開始日」が記載されているレッスンは、予約開始日以降に予約できるようになります
■開催場所 | 愛知県 名古屋市昭和区 広見町 6丁目69-4 SJ Sakurayama1階 |
---|---|
■レッスンメニュー | ・Chakin sushi(sushi wrapped in thin omelet) ・Pressed sushi ・Basic dashi stock ・Japanese style clear soup |
■レッスン内容 | 和食・日本料理 |
■受講料 | 4,500円(税込) |
■定員 | 4名 |
■持ち物 | There is nothing special to prepare. Please come with casual clothes. |
■支払方法 |
クスパ決済
教室指定のお支払い(paypal or bank transfer)
|
■教室指定お支払い時のキャンセルポリシー | ・No cancellation fees until 5 days before the class.
・Lesson fees will be need to be paid when cancelling from 4 days before the class. |
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンのない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください