もっちり・しっとり、味わい深い天然酵母米粉パンと小麦粉パン教室
Why don't you try making Nagoya's traditional dishes with healthy fermented seasonings.
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンのない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください
※「予約開始日」が記載されているレッスンは、予約開始日以降に予約できるようになります
■開催場所 | 愛知県 名古屋市昭和区 広見町 6丁目69-4 SJ Sakurayama1階 |
---|---|
■レッスンメニュー | 1.Three Deep-fried Shrimp Rice Balls(Tenmusu) 2.Kishimen Noodles 3.Sauteed Miso Marinated Chicken 4.Thick Omelet(Atsuyaki-tamago) 5.Basic Dashi stock 6.Matcha&Uiro(Japanese-style confectionery) |
■レッスン内容 | 和食・日本料理 |
■レッスンの流れ | Introduction of recipes. Cooking lesson. Tasting party. |
■受講料 | 7,500円 |
■定員 | 5名 |
■持ち物 | There's nothing special to prepare. Please come with casual clothes. |
■支払方法 |
クスパ決済
教室指定のお支払い(Can be paid through "PayPal" only)
|
■教室指定お支払い時のキャンセルポリシー | Lesson fees(7500yen) will be need to be payed when cancelling from 4 days before the class. |
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンのない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください