つくよみパン *京都 米粉ぱん教室*
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対面レッスン※京都岩倉※米粉フォカッチャ Face-to-face lesson *Kyoto Iwakura *Rice flour focaccia
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- 初心者歓迎
- 親子
- 女性限定
京都市の教室での対面レッスンとなります。
無添加、グルテンフリーの米粉パン教室です。
簡単、美味しい米粉パン、そして毎日続けられるような米粉パン作りをご案内♪
発酵時間と焼き時間はゆったり出来ますので、0歳児〜のお子様とご一緒にパン作り大歓迎です。
お好みの米粉パンを選んでいただき、1レシピ1レッスンの受講となります。
*終了時間はメニューの種類と数により異なりますので、ご予約確定時にお伝えいたします。
*料金
5000円/1レッスン
別日可。また、希望受講日ありましたらご相談ください。
It will be a face-to-face lesson in a classroom in Kyoto City.
Non-additive, gluten-free rice flour bread class.
Guide to making easy, delicious rice flour bread, and rice flour bread that you can continue every day ♪
Fermentation time and baking time can be relaxed, so you are welcome to make bread with children from 0 years old.
Choose your favorite rice flour bread and take one recipe and one lesson.
* The end time will differ depending on the type and number of menus, so we will inform you when your reservation is confirmed.
*price
5000 yen/1 lesson
Another day is possible. Also, please let us know if you have a preferred course date.
無添加、グルテンフリーの米粉パン教室です。
簡単、美味しい米粉パン、そして毎日続けられるような米粉パン作りをご案内♪
発酵時間と焼き時間はゆったり出来ますので、0歳児〜のお子様とご一緒にパン作り大歓迎です。
お好みの米粉パンを選んでいただき、1レシピ1レッスンの受講となります。
*終了時間はメニューの種類と数により異なりますので、ご予約確定時にお伝えいたします。
*料金
5000円/1レッスン
別日可。また、希望受講日ありましたらご相談ください。
It will be a face-to-face lesson in a classroom in Kyoto City.
Non-additive, gluten-free rice flour bread class.
Guide to making easy, delicious rice flour bread, and rice flour bread that you can continue every day ♪
Fermentation time and baking time can be relaxed, so you are welcome to make bread with children from 0 years old.
Choose your favorite rice flour bread and take one recipe and one lesson.
* The end time will differ depending on the type and number of menus, so we will inform you when your reservation is confirmed.
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5000 yen/1 lesson
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■ 開催日時
予約したい日程をお選びください
※予約ボタンがない日程に関しては教室へ直接お問い合わせください
※「予約開始日」が記載されているレッスンは、予約開始日以降に予約できるようになります
- ■ 開催場所
- 京都府 京都市左京区 岩倉大鷺町
- ■ レッスンメニュー
- メニューは先着順で承ります。
メニューについては、お問合せください。
The bread class menu is available on a first-come, first-served basis.
Please inquire about the menu. - ■ レッスン内容
- パン
- ■ レッスンの流れ
- お問い合わせ(教室LINE @708guatl まで)→ご予約→ご入金
完全個人作業で捏ね〜焼きあげまで。
Inquiry (to classroom LINE @ 708guatl) → Reservation → Payment
Completely personal work from kneading to baking. - ■ 受講料
- 5,000円(税込)
- ■ 定員
- 2名
- ■ 持ち物
- エプロン、ハンドタオル、お持ち帰り用袋、筆記用具
Apron, hand towel, take-out bag, writing utensils - ■ 備考
- 発酵時間と焼き時間はゆったり出来ますので、0歳児〜のお子様とご一緒にパン作り大歓迎です。
Fermentation time and baking time can be relaxed, so you are welcome to make bread together with children from 0 years old. - ■ クスパ決済のキャンセルポリシー
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- レッスン開催日 7日前〜4日前まで お支払い金額の30%
- レッスン開催日 3日前〜2日前まで お支払い金額の50%
- レッスン開催日前日〜当日 お支払い金額の100%
■ 全開催日時
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先生情報 |
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かわにし あずさ |
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出産を機に「食」の安全を探究。 大人は食べ物を選べるけど、子供は選べません。 グルテンフリーのパンを探し回るが、味と価格に納得できるものに出会えませんでした。 小麦を切り離す事が難しい日本。 「食」に悩みを抱えている人や、本当の米粉パンを求めてる人達のお役に立てればと思い 米粉パン活動をスタートしました。 自宅で焼く以上に美味しいものはありません。 美味しい米粉パンを作りましょう♪ プロフィール詳細をみる |