外国人向け 日本料理 Japanese cooking (神奈川県相模原市南区)の教室情報

クスパ > 神奈川県 > その他神奈川県 > 外国人向け 日本料理 Japanese cooking

最終更新日:2017/2/15

外国人向け 日本料理 Japanese cooking (神奈川県相模原市南区)

I teach Japanese traditional homemade dishes.

この教室のフォロワー:
3人

I teach Japanese traditional homemade menus of dishes which you can cook in 20 minutes.
Also you can learn basic Japanese cuisine like how to cook soup-stock (Dashi), how to wash the rice.
We will have fun tasting time while talking about foods, each countries, and Japanese culture and so on.
I would like that many foreigners expand their community through the Japanese cuisine.

3.Who?
1) I do not know basic of Japanese cuisine. (how to make soup-stock, about kind of seasonings?)
2) I want to make a community and learn the Japanese through cooking.
3) I want to take a Japanese lunch (Obento) for my kids.
4) I want to learn “Hospitality recipe”=Omotenashi Recipe

この教室のレッスン

■レッスン内容 和食・日本料理
家庭料理
おもてなし料理
■教室の特徴 コースレッスン形式 / 1回完結レッスン形式 / おためし体験レッスンあり / 見学OK / レッスンの振り替え可能 / 入学随時OK
出張レッスンあり / プライベートレッスンあり / 各国語対応あり
駅近く
入会金無料 / 月謝で払う / 受講料で払う
男性OK / 初心者OK / 子供連れママパパOK
■開催時間帯 平日昼 / 休日昼
■クラス、コース 外国人向け、20分で作れる、日本の家庭料理教室です。
The Japanese home style cooking class in English.
■レッスン人数 最小1人~最大5人
■レッスン料金 1. On-shot lesson:4,000yen 2.Course lessons●6 times ticket :18,000 yen ● 12 times ticket30,000 yen

レッスン風景

親子で参加有難うございます。

親子で参加有難うございます。

ドイツ・ブラジル・中国のみなさん

ドイツ・ブラジル・中国のみなさん

上手にきゅうりを切りました

上手にきゅうりを切りました

巻きずしのレッスン。タイから男性の参加

巻きずしのレッスン。タイから男性の参加


先生情報

富永のり子/Noriko.Tominaga

富永のり子/Noriko.Tominaga
家庭料理研究家/Instructor   神奈川県出身

■先生のプロフィール

食学指導士/薬剤師
クシマクロビオテックス、国際食学協会で料理を学ぶ。
Food master of IFCA / Pharmacist
I learn to the cooking Kushi-Macrobiotic school and IFCA school.


■実績

Webサイト掲載
さがみはら国際交流ラウンジで外国人対象に料理教室を開催。
Held the cooking class to foreigners in Sagamihara International Lounge.

■保有資格

食育インストラクター
薬剤師/Japanese cooking instructor/Pharmacist

■出身料理学校・師範名

クシマクロビオテックス、国際食学協会
Kushi-Macrobiotic school and IFCA school.

教室詳細情報

■教室所在地

神奈川県 相模原市南区

■教室最寄り駅

Odakyu lineSagamiohno

■最寄り駅からのアクセス

Walk 5 minute

■教室開始年

2014年

■レッスン開催場所

自宅キッチン

■代表者名

富永のり子/Noriko.Tominaga


先生情報
富永のり子/Noriko.Tominaga
富永のり子/Noriko.Tominaga
家庭料理研究家/Instructor   神奈川県出身

食学指導士/薬剤師
クシマクロビオテックス、国際食学協会で料理を学ぶ。
Food master of IFCA / Pharmacist
I learn to the cooking Kushi-Macrobiotic school and IFCA school.



ページのトップへ戻る