I teach Japanese traditional homemade dishes.
■レッスン内容 |
和食・日本料理 家庭料理 おもてなし料理 |
---|---|
■教室の特徴 |
コースレッスン形式 / 1回完結レッスン形式 / おためし体験レッスンあり / 見学OK / レッスンの振り替え可能 / 入学随時OK 出張レッスンあり / プライベートレッスンあり / 各国語対応あり 駅近く 入会金無料 / 月謝で払う / 受講料で払う 男性OK / 初心者OK / 子供連れママパパOK |
■開催時間帯 | 平日昼 / 休日昼 |
■クラス、コース | 外国人向け、20分で作れる、日本の家庭料理教室です。
The Japanese home style cooking class in English. |
■レッスン人数 | 最小1人~最大5人 |
■レッスン料金 | 1. On-shot lesson:4,000yen 2.Course lessons●6 times ticket :18,000 yen ● 12 times ticket30,000 yen |
富永のり子/Noriko.Tominaga
家庭料理研究家/Instructor 神奈川県出身
食学指導士/薬剤師
クシマクロビオテックス、国際食学協会で料理を学ぶ。
Food master of IFCA / Pharmacist
I learn to the cooking Kushi-Macrobiotic school and IFCA school.
Webサイト掲載
さがみはら国際交流ラウンジで外国人対象に料理教室を開催。
Held the cooking class to foreigners in Sagamihara International Lounge.
食育インストラクター
薬剤師/Japanese cooking instructor/Pharmacist
クシマクロビオテックス、国際食学協会
Kushi-Macrobiotic school and IFCA school.
神奈川県 相模原市南区
Odakyu lineSagamiohno
Walk 5 minute
2014年
富永のり子/Noriko.Tominaga
食学指導士/薬剤師
クシマクロビオテックス、国際食学協会で料理を学ぶ。
Food master of IFCA / Pharmacist
I learn to the cooking Kushi-Macrobiotic school and IFCA school.